בא לנו קינוח כייפי, קליל, מרענן?
אז ברור שתותים:

מצרכים:

חבילת פתיבר
30 גרם חמאה
גבינת שמנת שמנה וטעימה
גבינת מסקרפונה
2 שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
חבילת ג'לי תות
חצי קילו תותים

אופן ההכנה:

מרסקים פתיבר ומערבבים עם חמאה מומסת.
משטחים בתבנית את תערובת הפתיבר.
בקערת מיקסר מכניסים את האינסנט פודינג השמנת המתוקה.
מערבלים עד לקבלת קצפת יציבה.
מכניסים את גבינת השמנת יחד עם המסקרפונה ומקציבים עד לקבלת תערובת סמיכה וטעימה (לטעם מתוק יותר ניתן להוסיף 2 כפיות אבקת סוכר).
מוסיפים את תערובת הגבינות לתבנית הפתיבר ולמקרר לשעתיים.
לאחר התייצבות הבלילה- מנקים וחותכים את התותים לפרוסות/ לקוביות.
שמים את התותים בשכבה העליונה של התבנית.
מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומהר מהר יוצקים מעל התותים.
מכניסים את התבנית לשעתיים נוספות למקרר.

ב ת א ב ו ן ! ותביאו לצחיל'ה לטעום.

חנות ירקות